Ana sayfa Fortnite Fortnite’ın 7.1 Güncellemesi Yayınlandı

Fortnite’ın 7.1 Güncellemesi Yayınlandı

96
Fortnite'ın 7.1 Güncellemesi Yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde 7. sezona giriş yapan Fortnite’ta 7.1 güncellemesi ile oyuna yeni silah ve hatalar giderildi.

Dünya genelinde en çok oyanılan ve 200 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Fortnite 7.1 güncellemesi yayınlandı. Güncellemenin en ilgi çekici yeniliği, oyuna eklenen Sonsuzluk Kılıcı ismindeki çok kuvvetli kılıç oldu. Hem de 13 Aralık’ta bütün oyuncuların erişimine açılacak olan Kreatif Mod’la alakalı detaylar da açıklandı.

FORTNİTE’A SONSUZLUK KILICI GELDİ

Fortnite’ta 7. sezonun başlamasıyla oyuna kış ilişkisi hâkim olmuş ve haritaya karla kaplı yeni alanlar eklenmişti. 7.1 güncellemesiyle bu alanlardan Donmuş Doruk’ta meydana çıkan yeni bir silah, kendisini kullanana büyük güçler veriyor. Birincil hücumuyla oyunculara 75 hasar veren bu kılıç, yapıları da tek darbede yıkabiliyor. Kılıcın ikincil hücumu ise oyuncunun sıçrayarak uzun mesafeler kat etmesini ve indiği yerdeki oyuncuları savurup onlara 25 hasar vermesini sağlıyor.

Her maçta sadece bir kez meydana çıkan Sonsuzluk Kılıcı’nı kaidesinden çıkaran oyuncunun sağlığı ve kalkanı hemen dolacak. Dahası kılıcı elinde sahip olan her bireyin azami canı ve kalkanı 200’e çıkacak. Bu durumdayken hasar alan oyuncuların canı ve kalkanı yine dolana kadar saniyede 1 birim artacak. Kılıcı taşıyan oyuncular bir diğer oyuncu avladıklarında 50 can kazanacaklar. Kılıç ilaveten sahibine %130 hareket sürati da veriyor.

KREATİF MODU İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Fortnite’ın yeni sezonun en çok heyecanlandıran gelişmelerinden birisi de oyuncuların serbest bir harita tasarımlarını yapabilecekleri Kreatif Mod’un oyuna eklenmesi olmuştu. 7.1 güncellemesiyle Kreatif Mod’da çoğu yenilik ve tedavi yapılıyor.

Kreatif Mod’un 4 adası yanına eklenen Sergi Alanı ismindeki beşinci ada, oyuncuların oluşturdukları haritaların diğer oyunculara sergilenmesine imkân tanıyor. Hem de oyunun geliştiricileri kullanıcılar doğrulusunda yapılan haritaların oyun topluluğuna tanıtılması amacıyla tasarladıkları sistemi de 7.1 ile oyuna ekliyor. Hem de oyuncular Kreatif Mod’da oluşturdukları haritaları Ada Kodları sistemiyle diğer oyuncularla paylaşabilecekler. Kreatif Mod’da bir yarığa girerken yönergeleri izleyip alakalı kodu giren oyuncular, o kodun ait bulunduğu adayı ziyaret edebilecekler.

Gelen bu güncellemeyle birlikte Kreatif Mod’da pek çok yeni oynanış özelliği, hazır yapılar ve yeni eşyalar gibi pek çok özelliği ile geliyor. Kreatif Mod 13 Aralık’tan itibaren Fortnite’ta bütün oyuncuların erişimine açılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here