Ana sayfa Fortnite Fortnite Hesap Birleştirme Özelliği 2019’a Ertelendi

Fortnite Hesap Birleştirme Özelliği 2019’a Ertelendi

231
Fortnite Hesap Birleştirme Özelliği 2019'a Ertelendi

Fortnite oyuncularının en büyük korkusuna çare olacak olan hesap birleştirme özelliği önümüzdeki yıla ertelendiği açıklandı.

Fortnite bu senenin ilk haftalarında Nintendo Switch’e geldiğinde, Sony’nin platformlar arası oyunlar konusundaki eksikliği oyunculara zorlu vakitler yaşatmıştı ve çoğu oyuncu, daha evvelce PlayStation 4’te oynadıkları hesaplarının Nintedo’da yasaklandığını (ya da daha doğru bir ifadeyle söylemek gerek görülürse aynı hesapla Nintendo üzerinden oynayamadıklarını) öğrenmişti.

Bu oyuncular Fortnite’ı Switch’te oynamak amacıyla yeni hesap meydana getirmek mecburiyetinde kaldı. Bu ciddi bir sorundu ve bunun neticesinde çıkan tartışmalar, Sony’nin konsollarında platformlar arası oyuna izin vermesine yol açtı.

Diğer platformlardaki kullanımları nedeniyle Switch’te engellenen hesaplar şu an kullanılabilirken, Epic Games, oyuncuların Fortnite’ta satın aldıkları her şeyi tek bir hesapta toplamak amacıyla açtıkları ikincil hesapları birleştirme ile alakalı bir yol bulacağının sözünü vermişti.

Bu birleştirme özelliğinin bu ay çıkması bekleniyordu. Fakat özellik 2019 senesine kadar ertelendi.

FORTNİTE YAZILIM EKİBİ GÜNCELLEMEDE ŞU AÇIKLAMAYI YAPTILAR:

Fortnite Hesap Birleştirme Özelliği 2019'a Ertelendi

“Devam eden birtakım teknik kaygılar sebebiyle istikbal senenin ilk yarısına kadar Hesap Birleştirme özelliğini geciktireceğiz. Bu işlemin, başka hesaplardan birincil hesaplarına transfer gerçekleştirme isteyen kullanıcılarımızın tüketimine sunulmadan evvelce, kusursuz bir şekilde test edildiğinden ve düzgün bir şekilde çalıştığından emin olmak istiyoruz. Lansmanda, ilerlemelerle alakalı size rehberlik edecek bir internet sayfasını içerecek özelliğin çıkışı yaklaşınca sizi haberdar edeceğiz!”

Fortnite hayranları ilerlemeler ile alakalı pek de üzgün görünmüyor. Bir kullanıcı “Çıktığında problemler yaşamaktansa fonksiyonel olmasını yeğlerim” şeklinde bir yorum yaptı ve yaptığı yorum şu an amacıyla en çok beğenilen yorum olma özelliğini koruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here