Ana sayfa İndirimler Epic Store, Steam’de 40 TL’ye Satılan Oyunu Ücretsiz Veriyor

Epic Store, Steam’de 40 TL’ye Satılan Oyunu Ücretsiz Veriyor

97
Epic Store, Steam'de 40 TL'ye Satılan Oyunu Ücretsiz Veriyor

Steam üzerinden 40 TL’lik bir ücret ile satılan Subnautica oyunu, Steam‘a rakip olarak açılan Epic Store’da ücretsiz oldu.

Steam’e rakip olacağı konuşulan Epic Games Store süratli bir giriş yaptı. İki haftada bir bedava oyunlar vereceğini aktaran Epic Games Store’un ilk bedava oyunu indirmeye açıldı. An itibariyle, yabancı okyanus gezegeninde geride bıraktığımız su altı macera oyunu Subnautica bedava oldu.

Team Meat’in ilerlettiği zorluk seviyesiyle çıldırtan platform oyunu Super Meat Boy Epic Games Store’da 28 Aralık’ta bedava olacak. Subnautica’ya ücret ödemeden sahip olmak için, Epic Games Store hesaplarınızla buradan EPS’ye giriş yapmalı hesaplarınız yoksa da yeni bir hesap almalı ya sosyal medya hesaplarınızı kullanarak EPS’a giriş yapmalısınız.

Subnautica Epic Store’da Ücretsiz Oldu

Epic Store, Steam'de 40 TL'ye Satılan Oyunu Ücretsiz Veriyor

Subnautica şu anda Steam’de 40 TL’den, Super Meat Boy ise 24 TL’den satılıyor. Hayatta kalma çeşidine gerektiğince değişik bir bakış açısı getiren Subnautica, en iyi hayatta kalma oyunlarından biri olarak gösteriliyor. Oyunda kaynak toplama ve üs inşa etme gibi dinamikler gerektiğince iyi çalışıyor. Ayrıca, okyanus dünyasının göz alıcı manzaraları da oyunda gerektiğince iyi geliştirilmiş Super Meat Boy ise, zorlu platform oyunlarının en mühim temsilcilerinden biri. Subnautica bugünden itibaren, Super Meat Boy ise 28 Aralık’ta bedava olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here