Ana sayfa Epic Store Epic Store, Eksikleri Yüzünden Kullanıcı Kaybediyor

Epic Store, Eksikleri Yüzünden Kullanıcı Kaybediyor

87
Epic Store, Eksikleri Yüzünden Kullanıcı Kaybediyor

Epic Games Store’da forum bölümünün olmaması kullanıcıları tekrardan Steam‘a yönlendiriyor.

Epic Games, mağazayı duyurduğu açıklamasında; forum olmadığını ve bunun gerçekte iyi bir şey olduğunu bildirmişti ve oyuncuların Discord, Twitter ve oyun geliştiricilerin kendi forumlarını kullanarak etkileşime geçebilecekleri belirtilmişti.

Birbiriyle etkileşim kurmak isteyen kullanıcılar, seçenek yollardan biri olan Steam’in forum desteğini kullanmak amacıyla Steam’e geri dönmeye başladı. Steam forumunda Subnautica adlı oyunun Epic Games Store versiyonu amacıyla konular açılmaya ve mesajlar atılmaya başlandı.

Epic Store, Eksikleri Yüzünden Kullanıcı Kaybediyor

Steam forumlarında Epic Games Store oyunları ile ilgili destek alan kullananlara yardımcı olan mesajlar da atılıyor. Epic Games’in, destek forumu konusunu bir daha düşünmesinde fayda var zira kullanıcılar yalnızca bu özellikten ötürü Steam’i tercih edebilir.

Epic Games Store, kullananlara kaliteli bir mağaza tecrübesi sunsa da birtakım eksiklikleri da yok değil. Zaman içersinde çözülmesini beklediğimiz problemlerin ve kullanıcıların isteklerine yönelik yapılacak iyileştirmelerin, Epic Games Store’u daha iyi bir konuma getirmesini bekliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here