Ana sayfa Sinema/TV Enes Batur’un Yeni Filmi Soruşturma Nedeniyle İptal Edildi

Enes Batur’un Yeni Filmi Soruşturma Nedeniyle İptal Edildi

85
Enes Batur'un Yeni Filmi Soruşturma Nedeniyle İptal Edildi

YouTuber Enes Batur, 2018 yılının başlarında beyaz perde de seyirci ile buluşan ilk filmi olan ‘Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?’ adlı sinema filmi sonrası yeni filmin çekimlerine başlayan ünlü YouTuber’ın çekimleri iptal edildi.

Türkiye’nin en ünlü Youtuber’ı olan Enes Batur, son zamanlarda en çok konuşulanlar arasında. Geçtiğimiz sene “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?” isimli sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkan genç Youtuber ikinci filmin geleceğini açıklamıştı. Fakat bugün oluşturulan açıklama ile ikinci filmin iptal edildiği duyuruldu.

ENES BATUR’UN YENİ FİLM ÇEKİMLERİ İPTAL OLDU

Youtube kanalında dayısına hakaret ettiği bir videoyu paylaşan Enes Batur hakkında, geçen zamanlarda ‘Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme’, ‘kişilerin huzur ve sükununu bozma’ ve ‘sesli yazılı ya da görünümlü bir ileti ile hakaret’ suçlarından tahkîkat başlatılmıştı. Bu tahkîkatların sonrasında Enes Batur’un geçen Mart ayında çekeceğini açıkladığı “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?” filminin ikincisi iptal edildi.

Bu sene içersinde çıkna “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?” filmi 2018’in en çok izlenen filmlerinden biriydi. Dava sürecinden sonra yine ikinci film amacıyla çekimlere başlanır mı başlanmaz mı şu an amacıyla bilmiyoruz. Fakat Enes Batur’un ciddi anlamda sorunlu bir prosese girdiğini söyleyebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here