Ana sayfa Sinema/TV Beren Saat’in Oynayacağı Netflix Dizisinin Nerede Çekileceği Belli Oldu

Beren Saat’in Oynayacağı Netflix Dizisinin Nerede Çekileceği Belli Oldu

173
Beren Saat'in Oynayacağı Netflix Dizisinin Nerede Çekileceği Belli Oldu

Netflix’in ikinci Türk dizisi olacak olan Beren Saat’in baş rol oynaycağı dizinin ana konusunun ne olcağı ve nerede çekileceği belli oldu.

Geride bıraktığımız dönemlerde duyurulan ve Beren Saat’in oynayacağı Netflix dizisi, oyuncunun takipçilerini heyecanlandırmıştı. Netflix’in özel bir video ile Beren Saat’e hoşgeldin dediği video, internette bir anda ünlü olmuştu. Şimdi ise ünlü oyuncunun oynayacağı Netflix dizisi ile ilgili enteresan bir bilgi meydana çıktı. Belirtilenlere göre Beren Saat’in başrolde oynayacağı dizi, insanlık tarihinin ilk yerleşim birimlerinden olan Göbeklitepe’de geçecek.

Beren Saat'in Oynayacağı Netflix Dizisinin Nerede Çekileceği Belli Oldu

Böylelikle tarihsel birtakım unsurlara yer vereceğini ön görü ettiğimiz endeksin ilişkisi az çok belli oldu. Hakan: Muhafız dizisiyle Türk izleyicilerinin karşısına çıkan Netflix, dizi yardımıyla gerektiğince çok abone kazanabildi. Söylentilere göre Engin Akyürek, Belçim Bilgin, Mert Altıntaş, Erdal Beşikçioğlu,Esra Bilgiç ve Avatar Atakan gibi oyuncular dizide bulunacak.

Beren Saat'in Oynayacağı Netflix Dizisinin Nerede Çekileceği Belli Oldu

Büyük olasılık ile bir dram dizisi olacağını ön görü ettiğimiz yeni Netflix dizisi, tekrar yüksek bütçeli bir yapıma sahip olacak. Bakalım Netflix, Hakan: Muhafız’dan sonra üreticiler ne tür bir dizi ile karşımıza çıkacak? Son olarak Netflix’in gelişen dönemlerde üçüncü ve yeni bir dizi projesiyle daha abonelerin karşısına çıkacağı ön görü ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here