Ana sayfa Oyun Araştırmaya Göre, Kız Çocuklarının %85’i Video Oyun Oynuyor

Araştırmaya Göre, Kız Çocuklarının %85’i Video Oyun Oynuyor

65
Araştırmaya Göre, Kız Çocuklarının %85'i Video Oyun Oynuyor

Birleşik Kırallık’ta 5000 çocuğun katılımı ile gerçekleştirilen bir araştırmaya göre, 13 ve 15 yaş aralığındaki kız çocuklarının %85’i vakitlerini video oyun oynayarak ve izleyerek geçirdikleri belirtildi.

Yapılan bir incelemeye göre, kız çocuklarının video oyunlara olan ilgisi her geride bıraktığımız sene artıyor. Geçtiğimiz sene aynı tetkik, kız çocuklarının yüzde 75’inin video oyunlarla vakit geçirdiğini meydana koymuştu. Bir sene içinde, kız çocuklarının video oyunlara olan ilgisinde artış bulunduğu belirleme edilmiş oldu.

BİRLEŞİK KIRALLIK’TA KIZ ÇOCUKLARI EN ÇOK VİDEO OYUNLARINI SEVİYOR

Araştırmaya Göre, Kız Çocuklarının %85'i Video Oyun Oynuyor

Birleşik Krallık’ta oluşturulan incelemeye göre, kız çocuklarının video oyunlara olan ilgisi her geride bıraktığımız sene artıyor. 5000 çocuğun yer aldığı tetkik sonucunda, kız çocuklarının yüzde 85’inin video oyunları oynayarak, ya da video oyunu oynayanları izleyerek vakit geçirmeyi sevdikleri açıklandı. Video oyunları oynamak, İngiltere’de en tanınmış 8. hobi durumuna gelmiş durumda.

Birleşik Krallık’ta kız çocukları yalnızca video oyunları oynamakla kalmıyor. Aynı vakitte video oyunları yayınları da izliyor. The Insights People internet sitesinin yaptığı incelemenin tamamına, buradan göz atabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here