Ana sayfa App Store App Store’da 2018 Yılının En İyi Oyunu PUBG Mobile Oldu

App Store’da 2018 Yılının En İyi Oyunu PUBG Mobile Oldu

219
App Store'da 2018 Yılının En İyi Oyunu PUBG Mobile Oldu

Apple, 2018’in enlerini açıkladı ve yılın en popüler oyunu olarak PUBG Mobile seçildi.

PUBG Mobile, hepimizin bildiği gibi, şu an mobil oyun dünyasının da zirvesinde olup ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz zamanlarda Google doğrulusunda 2018’in en iyi mobil oyunu olma ünvanına sahip olmuşken, şimdi ise benzer bir mükafat Apple doğrulusunda geliyor. Evet, App Store ortamında 2018’in en iyisi mükafatı PUBG Mobile’a gidiyor.

2018’in en tanınmış mobil oyunu olarak kayıtlara geride bıraktığımız PUBG Mobile, bütün mobil oyun türlerinden daha çok oynanma zamanıne sahip olarak mükafatı kazanmaya hak kazanmış durumda. Hem de yalnızca oynanma zamanı olarak değil, en çok indirilme adedi olarak da birincilik tekrar kendisinde.

App Store'da 2018 Yılının En İyi Oyunu PUBG Mobile Oldu

Listede ise PUBG Mobile dışında Fortnite, Clash Royale, Hearthstone gibi birkaç oyun daha bulunuyor. PUBG Mobile ise, yalnızca App Store ortamında 200 milyondan çok indirilmeye sahip olup, günlük 30 milyondan çok aktif oyuncuya sahip iken, bu mükafatı alması biraz daha normal olarak gözükebilir. Fakat oyunu çıkışının aylar sonrasından dahi bu kadar çekici kılan şey oyunun bilgisayar versiyonuna gerektiğince yakın bir oynanış keyfi sunması diyebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here