Ana sayfa Sinema/TV 2019’da TRT 1 Haricinde Hiçbir TV Kanalı Dizi Yayınlamayacak

2019’da TRT 1 Haricinde Hiçbir TV Kanalı Dizi Yayınlamayacak

226
2019'da TRT 1 Haricinde Hiçbir TV Kanalı Dizi Yayınlamayacak

Sözcü tarafından edinilien bir bilgiye göre reklamverenlerle yeniden bir anlaşma gereksinimi duyan patronlar, 2019’un ilk günlerinde dizi yayınlamayacaklar.

Kısa bir vakit evvelce Haberler.com’un doğrultusunda meydana atılan bir iddiaya göre 2019 senesinde kanalların günde sadece bir dizi yayınlama ihtimalinin bulunduğunu, standart yayın akışından kaldırılan dizilerin ise kanallara ait ücretli içerik platformlarından yayınlanabileceğini öğrenmiştik. Bu iddianın derhal sonrasında yeni bir iddia da Sözcü’den geldi.

2019'da TRT 1 Haricinde Hiçbir TV Kanalı Dizi Yayınlamayacak

Şu ana kadar televizyon kanalları, yayında olan sahip olunan dizileri sadece yeni senenin ilk haftasında yayınlamıyorlardı. Ancak Sözcü.com.tr’de yer alan habere göre ortak bir karar alan TRT 1 dışındaki bütün kanallar, reklamverenler ile yeni bir uyuşma gerçekleştirme amacıyla yeni senenin ilk üç haftasında dizilerin yeni bölümlerini yayınlamayacaklar. Anlaşmanın sağlanmaması halinde bu zamanın uzayıp uzamayacağı bilinmiyor.

Peki yılbaşı gecesi yani 31 Aralık Pazartesi günü kanalların yayın akışı nasıl olacak? Televizyon kanalları yılbaşı geceleri genelde özel bir yayın akışı hazırlıyor. Bu amaçla normalde Pazartesi akşamları ekranlara gelen Çukur, Yasak Elma ve Söz dizilerinin 31 Aralık’ta yayınlanması beklenmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here