Ana sayfa Oyun 2019’da Battle Royale Oyunlarının Azalması İsteniliyor

2019’da Battle Royale Oyunlarının Azalması İsteniliyor

73
2019'da Battle Royale Oyunlarının Azalması İsteniliyor

2018 yılının başlarında PUBG’nin bütün dünyayı kasıp kavurması sonrasında, Fortnite dahil bir çok oyunlara Battle Royale modu eklendi. Oyuncular tarafından 2019 yılında oyun yapımcılarından daha yenilikçi oyunlar beklenildiği belirtildi.

2019 senesine girdik. Herkesin iyi kötü dilekleri, gerçekleştirme istediği şeyler ve koyulan amaçlar var. Birçok oyuncunun oyun üreticilerından talebi de 2019 senesinde yeni bir Battle Royale oyununun gelmemesi yönünde. Açlık Oyunları kitabı ilk çıktığı vakit en çok tercih edilen olmuştu. Çünkü insanların birbiriyle savaşması ve ayakta kalan son bireyin kazanması güzel bir konsept oluşturdu. Bu konseptin yaratıcısı diyebileceğimiz Koushun Takami’s Battle Royale isimli kitabıdır.

Battle Royale yaklaşımı her şeye bulunduğu gibi bilgisayar oyunlarına da uyarlandı. Ama üreticiler işi yalnızca paraya dökerek rastgele bir yenilikçi düşünce sunmadı. Tabi bunlarda Battle Royale oyunlarını bir hayli kısır döngüye soktuğu oluuyor.

İlk çıkışlarının sonrasında PUBG ve Fortnite oyunları bildiğiniz üzere çok ciddi bir başarı kazandı. Hatta Fortnite, Golden “Joystick Yılın Oyunu Ödülü” kazandı. Her geride bıraktığımız gün yeni bir Battle Royale oyununu duyuyoruz. Daha yakın vakitte CS GO’ya Battle Royale modu geldi.

2019'da Battle Royale Oyunlarının Azalması İsteniliyor

Call of Duty’s Blackout, Ring of Elysium, Last Tide, Fear the Wolves, Fractured Lands, Islands of Nyne, Radical Heights, ve SOS 2018 senesinde çıkan Battle Royale oyunlarından bazıları.

Yaratıcılıktan uzak, ekran karşısındaki gençlerin vakitlarını ve paralarını alabilmek isteyen bu oyunların 2019’da bitmesini ve yerine yenilerinin gelmemesini istiyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here