Ana sayfa PUBG 20 Aralık’ta PUBG Mobile’a Kar Haritası Geliyor

20 Aralık’ta PUBG Mobile’a Kar Haritası Geliyor

169
20 Aralık’ta PUBG Mobile’a Kar Haritası Geliyor

PUBG Mobile beta sürümü ile çok yakında yeni bir güncelleme alacak. Gelecek güncelleme ile birlikte PUBG’nin kar haritası olarak adlandırılan Vikendi haritasını da beraberinde getiriyor.

Mobil oyunculuğun son bir sene içersinde patlama yapmasının en büyük nedenlerinden biri olan PUBG Mobile, çok yakında yeni bir güncelleme alacak. 20 Aralık’ta yayınlanması beklenilen güncelleme ile beraber uzun vakitdir beklenilen 6X6 kar haritası Vikendi oyuna eklenirken, birtakım mühim yeni geliştirmeler de oyuna dahil olacak.

PUBG Mobile oyuncuları Erangel haritası ile Rusya ve Avrupa’da hayatta kalmak amacıyla mücadele ediyorken Miramar’da Kuzey ve Orta Amerika; Sanhok’ta ise Doğu ve Güney Asya’da aksiyonun amacıylae dalıyorlar. Bir kar aracı ve karlı hava hali ile beraber istikbal olan Vikendi haritası ise oyuncuları kuzeyin soğuk coğrafyasının amacıylae atacak.

20 Aralık'ta PUBG Mobile'a Kar Haritası Geliyor

Oyuna istikbal bir diğer yeni özellik ise sunucular arası çapraz eşleşme olacak. Artık dileyen oyuncular, değişik sunuculardaki oyuncularla eşleşebilecekler. Hem de çok çok maça girip eşleşmeden çıkan oyuncular bir vakit maç eşleşme başlatamayacaklar. Bununla beraber bundan sonra şüpheli bir hareketi belirleme eden oyuncular, diğer oyuncuları rapor edebilecekler.

İçerisinde 6×6 kar haritası Vikendi, yeni kar aracı, karlı hava hali, çapraz sunucu eşleşmesi ve dahası belirleme edilen PUBG Mobile 0.10 güncellemesi, çok yakın bir vakitte beta sunucularına ulaşacak. Güncellemenin kararlı versiyona yayınlamasının ise 20 Aralık’ta gerçekleşmesi bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here