Ana sayfa İndirimler Xbox One Oyunları Kış İndirimlerine Başladı!

Xbox One Oyunları Kış İndirimlerine Başladı!

63
Xbox One Oyunları Kış İndirimlerine Başladı!

Xbox One oyuncularını mutlu edecek süper bir haber geldi. Xbox One’da yeni yıla özel büyük indirim kampanyası başladı.

Eğer Xbox One’ınız varsa ya da almayı düşünüyorsanız, Microsoft, oyun kütüphanenizi tabiri caizse komik fiyatlarla doldurmanız amacıyla yeni bir indirim imkânı sunuyor. 3 Ocak tarihine kadar olan indirimlerde senenin en iyi oyunlarının fiyatlarında ciddi manada düşüşler yaşanacak. Hem de Xbox Live Gold üyesiyseniz ekstra %10’luk bir indirim de kazanıyorsunuz.

Xbox One’a özel olarak Forza Horizon 4 normal fiyatı 60$’dan 39$’a indirimle satışı yapılmaktadır. En iyi yarış oyunlarından birisi olan Forza Horizon 4’un son eklenti paketleriyle birlikte oyun çok daha değişik bir hal almış durumda.

https://youtu.be/e8LTRG5DB8Q

İndirime giren diğer oyunların arasında ise Call of Duty: Black Ops 4 (45 dolar), Hitman 2 (36 dolar), FIFA 19 (30 dolar), Battlefield V (36 dolar), Assassin’s Creed Odyssey (36 dolar) Far Cry 5 (30 dolar) ve Shadow of the Tomb Raider (36 dolar) da bulunmaktadır.

Hem de rastgele bir ayarlama yapmadan oynayabileceğiniz Xbox 360 oyunları da mevcut. Yeni çıkmış oyunların arasında ise çok daha ucuz fiyatlarla gelen, Call of Duty: Modern Warfare 3 (18 dolar) ve Gears of War (5 dolar) bulunmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here