Ana sayfa PUBG PUBG Mobile’a Yeni Kar Haritası ‘Venedik’ Ne Zaman Geliyor?

PUBG Mobile’a Yeni Kar Haritası ‘Venedik’ Ne Zaman Geliyor?

783
PUBG Mobile'a Yeni Kar Haritası 'Venedik' Ne Zaman Geliyor?

Oyun dünyasının son zamanlarındaki en popüler oyunu PUBG’ye gelecek yeni kar haritası ne zaman geleceği belli oldu.

PUBG mobile kar haritası amacıyla tarih detayları gündemde yer almaya devam ediyor. PC’de oynanabildiği gibi birtakım özellikleri ile mobil cihazlarla da oynanabilen, PUBG kar haritasıyla yakın vakitte cihazlarda olacak.

PUBG’YE YENİ KAR HARİTASI NE ZAMAN GELECEK?

PUBG Mobile'a Yeni Kar Haritası 'Venedik' Ne Zaman Geliyor?

PUBG’ye girdiğiniz de bir uyarı mesajı alıyorsanız tam yerindesiniz. Çünkü PUBG Corp. bu gece (16.12.2018) saat 00:00 ila 09:00 arasında sunucu bakımı yapılacak. Daha sonra oyuncuların erşimine açılacak olan PUBG’nin 18 Aralık 2018 tarihinde ise yeni haritası ile karşımıza çıkması bekleniyor.

PUBG Mobile’da kar haritasının PUBG Mobile 0.10.0 güncellemesi ile 18 Aralık tarihinde cihazlara yükleneceği bilgisine yer verildi.

PUBG Mobile'a Yeni Kar Haritası 'Venedik' Ne Zaman Geliyor?

PUBG’de oyuncuların uzun vakittir merakla beklediği Vikendi haritası sonucunda resmi olarak duyuruldu. Yılın en iyi oyunlarının seçildiği The Game Awards 2018 faaliyeti dahilinde duyurulan, PUBG’nin ilk 6×6 haritası ile sonucunda oyuna kış geliyor. Karla ve buzla kaplı haritada daha rahat hareket edebilmek hedefiyle oyuna bir de kar motosikleti ekleten yapımcılar, kış temalı haritası ile gerektiğince ilgi çeken mekaniklere yer vermiş.

Bunun dışında karla kaplı alanlardan geçen vakit arkanızdan iz bırakabiliyoruz. Hem de oyuna eklenen yeni kar motosikletinin haricinde, G36C hücum tüfeğinin de bizlerle buluşacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here