Ana sayfa PUBG PUBG Mobile 0.10.5 Beta Nasıl İndirilir (iOS & Android)

PUBG Mobile 0.10.5 Beta Nasıl İndirilir (iOS & Android)

905
PUBG Mobile 0.10.5 Betası Nasıl İndirilir (iOS & Android)

PUBG Corp, Vikendi kar haritası ile 0.10.0 güncellemesi getirdiği PUBG Mobile’a 1 ay sonra ilk defa bir güncelleme getirdi.

PUBG Mobile‘a geç gelen güncelleme ile insanları çileden çıkarttı. PUBG’de son günlerde oluşan hatalar yüzünden bir çok oyuncu yeni hesap kurmak zorunda kaldı. Özellikle de, PUBG Mobile’a bilgisayar üzerinden giren oyuncuların karşısına daha sonra “Global sürüme bu hesap ile erişilemez. Lütfen Vietnamca surumu ile giriş yapın” şeklinde bir ibare çıkmaktadır. Bu sorun ile ilgili PUBG açıklama yapmaziken, klavyesiz.com editörleri olarak bu hatanın çözümünü sizler için yazmıştık buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Önceki PUBG mobil güncellemesinde gecikme sorunuyla ilgili pek çok kişinin şikayette bulunduğunu gördüğümüz gibi, PUBG Corp. geliştiricileri önemli adımları attı ve oyunu sevgiyi korumak için PUBG Mobile 0.10.5 güncellemesini yayınlamaya karar verdi.

Bu nedenle, PUBG Mobile 0.10.5 Beta versiyonunu , tüm yeni PUBG versiyonlarını dünyadan önce oynamak isteyen ve PUBG 0.10.5 Mobil güncellemesinde nelerin yeni olacağını bilmek isteyen tüm yeni PUBG oyuncuları için ilan ettiler. Bu kullanıcıları göz önünde bulundurarak, burada Android ve iOS cihazları için özel PUBG Mobile 0.10.5 beta apk bağlantısına sahip olabilirsiniz.

Yeni PUBG mobil güncellemesi konusunda heyecanlıysanız ve PUBG Mobile 0.10.5 beta güncellemesini telefonunuza kurmak istiyorsa , işte tam olarak yapmanız gereken rehber. Ancak işleme başlamadan önce, PUBG Mobile 0.10.5 beta sürümünde neler olduğunu bir görmeniz iyi olacaktır.

PUBG Mobile 0.10.5 Beta Güncellemesindeki Yenilikler

PUBG Mobile Zombie modunun yaklaşmakta olan güncellemelerle geldiğini ima ettiler.

PUBG Mobile 0.10.5 Betası Nasıl İndirilir (iOS & Android)

PUBG Mobile 0.10.5’te yeni PUBG Mobile sezonu 5 kraliyet geçişini göreceksiniz.

PUBG Mobile 0.10.5 Betası Nasıl İndirilir (iOS & Android)

Eski etkileyici sesli sohbet bu güncellemeyle geri döndü.

PUBG Mobile 0.10.5 Betası Nasıl İndirilir (iOS & Android)

Yeni kararlı Vikendi haritasını göreceksiniz.

Yeni PUBG Mobile silahı ‘MK47’ 7.62mm mermi kullanan ve 20 yuvarlak bir dergi özelliğine sahip olan ve tek ve iki yuvarlak patlamalarda ateş edebilen mutant saldırı tüfeği eklendi.

PUBG Mobile 0.10.5 Betası Nasıl İndirilir (iOS & Android)

PUBG Mobile kız oyuncuları için yeni bir Harley Quinn saç modeli eklenmiş oldu.

PUBG Mobile 0.10.5 Betası Nasıl İndirilir (iOS & Android)

Yeni PUBG Mobile sezonu için 5 yeni avatar.

PUBG Mobile 0.10.5 Betası Nasıl İndirilir (iOS & Android)

PUBG PC versiyonu gibi ayak izleri.

Vikendi Hava Durumu (Gündüz, Ayışığı ve Kar)

Android ve iOS PUBG Mobile 0.10.5 Beta İndirme

DipNot: Cep telefonunuzda uygun internet bağlantısına ve 2 GB boş alana sahip olduğunuzdan emin olun. Endişelenmeyin, telefonunuzda her iki sürümü de tutabileceğiniz için PUBG Mobile 0.10.0 sürümünü cihazınızdan kaldırmak zorunda değilsiniz.

Adım 1 : Öncelikle, PUBG Mobile 0.10.5 Beta dosyasının tamamını indirmek için Android ve iOS’nizdeki tarayıcınızdan girip buraya tıklayın.

Adım 2 : Dolu dosyayı indirdikten sonra dosyayı açıp Yüklemede üzerine dokunun.

Adım 3 : PUBG Mobile 0.10.5 beta dosyasını yükledikten sonra, giriş yapmak için ekranda WeChat veya QQ görüyorsanız, oturum açmak için WeChat’i de yüklemeniz gerekebilir. Facebook ve Konuk giriş seçeneğini görürseniz, devam edebilirsiniz.

Ve işte bu kadar. Daha çok PUBG ile ilgili yazımızdan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Son olarakta, telefonunuzda yeni PUBG Mobile 0.10.5 beta ile oynadıktan sonra , özellikle oyundaki Zombilerle ilgili yeni veya garip bir şey fark ettiyseniz, lütfen yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here