Ana sayfa Oyun GTA Online’a Yeni Rekabetçi Modu Geldi: Arena War

GTA Online’a Yeni Rekabetçi Modu Geldi: Arena War

232
GTA Online'a Yeni Rekabetçi Modu Geldi: Arena War

Rockstar Games’ın göz bebeği GTA 5‘in çevirim içi oyun modu GTA Online’a yeni bir rekabetçi modu duyuruldu.

Dünya genelinde milyonlarca oyuncusu tespit edilen GTA 5’in çevrim içi oyun modu GTA Online amacıyla yeni bir rekabetçi oyun modu duyuruldu. Rockstar Games, Arena War isimli yeni modu duyurdu. Yeni mod ile alakalı birtakım ayrıntılar da paylaşıldı.

GTA Online Yeni Rekabetçi Modu “Arena War”  Duyuruldu.

Red Dead Redemption 2’nin çıkışını takiben bir ay sonra yayımlanan Red Dead Online’ı geliştirmeye devam eden Rockstar Games, öte yandan hem PC’de hem de konsollarda milyonlarca aktif oyuncusu tespit edilen GTA Online’ı bir kıyıya atmış değil. Red Dead Online duyurusunun sonrasında Rockstar Games doğrulusunda bir açıklama yapılmış GTA Online’a uzun seneler destek verileceği, yeni içeriklerin yeni oyun modlarının geleceği açıklanmıştı. Rockstar Games sözünde durdu.

GTA Online amacıyla yeni bir rekabetçi oyun modu duyuruldu. Arena War oyun modunda oyuncular gladyatör arenasına benzeyen bir arneya giriş yapacak ve detaylı silahlarla donatılmış vasıtalar, motosikletler kullanarak yoğun bir rekabet amacıylae girecekler. Bu yeni oyun moduyla beraber 7 yeni mod ve yeni vasıta çeşitleri de oyuna eklenecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here