Ana sayfa Fortnite Fortnite’ta Kullanıcı Hesaplarını Çalarak Para Kazanıyorlar

Fortnite’ta Kullanıcı Hesaplarını Çalarak Para Kazanıyorlar

56
Fortnite'ta Kullanıcı Hesaplarını Çalarak Para Kazanıyorlar

Günümüzün en çok oyanılan ve en çok kullanıcı kitlesine sahip Battle Royale modlu Fortnite‘ta, genç hackerlar kullanıcıların hesaplarını çalarak yüksek meblağlı fiyatlar ile satarak para kazanıyorlar.

Milyonlarca kullanıcısı olan ünlü çok oyunculu oyun Fortnite, çalıntı hesaplarla alakalı ciddi problemler yaşıyor. Hesap çalınma işlemleri gün geçtikçe artıyor ve çoğu kullanıcı hesaplarına giremediklerini belirtiyor.

Bu olayların gerisinde olan genç hackerlar ise hesapları çalıyorlar ve çaldıkları hesapları satarak binlerce pound elde ediyorlar. Slovenyalı bir genç, BBC’deki bir röportajında, geçen aylarda çaldığı Fortnite hesaplarını satarak 20.000 dolarlık bir kazanç elde ettiğini belirtti.

Fortnite'ta Kullanıcı Hesaplarını Çalarak Para Kazanıyorlar

Genç hackerlar, daha eskiden hacklenmiş sunuculardaki kullanıcı adı / şifre listelerini inceleyerek bu prosedürü gerçekleştiriyorlar. Eğer şansları yardımcı giderse Fortnite’ın para birimi olan V-buckla dolu bir hesabı ele geçirebiliyorlar.

V-bucklar Fortnite’ta oyun içi satın alımlarında kullanılıyor. Silahlar, karakter modelleri ya da sırt çantası tasarımlarını amacıylae alan bu oyun içi satın alımlardan bazıları aslında nadir rastlanan ve ciddi şekilde pahalı aksesuarlar.

Eğer Fortnite oynuyorsanız ve bu tür bir şeyin başınıza gelmesini istemiyorsanız (kim ister ki) yapmanız gereken şey, iki faktörlü kimlik doğrulaması özelliğini etkinleştirmek. Bu özelliği etkinleştirdiğiniz vakit oyuna girmek amacıyla kullanmanız gereken bir kod, mail adresinize gönderilecek. Bu emniyet önleminin yanı sıra özelliği etkinleştirenler bedava hediyelere de sahip olabiliyorlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here