Ana sayfa Çıkacak Oyunlar The Walking Dead: The Final Season İçin Yeni Video Yayınladı

The Walking Dead: The Final Season İçin Yeni Video Yayınladı

399
The Walking Dead: The Final Season İçin Yeni Video Yayınladı

Telltale Games’ın iflas etmesi ile geliştirdiği The Walking Dead: The Final Season’a ne olacağını merak eden oyuncular için bir fragman yayınlandı.

Birkaç ay öncesinde iflasını aktaran Telltale Games’in ilerlettiği The Walking Dead: The Final Season, The Walking Dead serisinin yaratıcısı Robert Kirkman’ın stüdyosu Skybound Entertainment doğrulusunda devralınmıştı. Bu oyun amacıyla yeni bir fragman yayımlayan ekip, serinin hayranlarını sevindirdi.

The Walking Dead: The Final Season, Clementine’in hikayesine son noktayı koyacak. Oyuncuları derinden etkileyen karakterin öyküsünün nereye varacağı büyük bir merak konusu. Yeni oyunda kendisini biraz daha büyümüş olarak göreceğiz.

The Walking Dead: The Final Season amacıyla ilk iki seksiyon Ağustos ayında yayımlanmış ve iyi yorumlar almıştı. Skybound doğrulusunda geliştirillen üçüncü seksiyon 15 Ocak 2019 tarihinde yayımlanacak. Dördüncü ve son seksiyonün ise yayımlanma tarihi şu an amacıyla bilinmiyor. Bununla beraber The Walking Dead oyunu sona erecek. Siz ne düşünüyorsunuz, Telltale Games’in diğer oyunlarını da diğer firmalar devralmalı mı?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here